Crown Studios
Fără nuditate

Prima companie de videochat din România care a implementat stilul Smart-Livechat

VREAU SĂ MĂ ANGAJEZ

Smart livechat

Smart-Livechat este conceptul patentat și implementat pe piața din România de CROWN. Smart-Livechat înseamnă o abordare a videochat-ului bazată pe conversație, cultură generală, șarm, persuasiune, seducție. Astfel, membrii site-urilor de videochat vor petrece de 3 ori mai mult timp pe pagina modelului și, implicit, modelul va genera de 3 ori mai mulți bani. Abordarea Smart-Livechat by CROWN prezintă câteva avantaje majore:

  • De 3 ori mai mulți bani decât un model obișnuit de videochat
  • Păstrarea sănătății fizice – modelul CROWN nu este nevoit sa folosească diverse jucării/unelte sexuale
  • O imagine de sine sănătoasă – modelul CROWN va pleca de la locul de muncă satisfăcuta de faptul ca a reușit să convingă clienții să o îndrăgească pentru calitățile sale intelectuale, și nu să o vadă ca pe un obiect, cum se întâmplă cu majoritatea modelelor de videochat.
Ce atuuri trebuie să își dezvolte modelul pentru a aplica cu succes abordarea Smart-Livechat:
  • Modelul trebuie să își dezvolte cultura generală
  • Modelul trebuie să își dezvolte nivelul de limba engleză
  • Modelul trebuie să acorde atenție îngrijirii personale
  • Modelul trebuie să își dezvolte o personalitate interesantă
  • Modelul trebuie să investească timp online – lucrând part-time, abordarea Smart-Livechat nu poate fi transpusă în realitate, deoarece site-urile de videochat promovează modelele care lucrează full-time (DEȘI MULTE STUDIOURI DE VIDEOCHAT MINT LEGAT DE FLEXIBILITATEA PROGRAMULUI ȘI TRANSMIT IDEEA CĂ "BANII SE FAC UȘOR"
  • Modelul trebuie să aibă capacitatea să își însușească tehnicile predate de echipa CROWN și determinarea de a aplica aceste tehnici
O abordare a videochat-ului bazată pe seducție.
vreau să mă angajez

Contact

Daca v-ati decis sa ne alegeti, acum aveti posibilitatea de a face acest lucru rapid si usor! Completati formularul de contact sau luati legatura cu noi folosind informatiile de contact. Va asiguram ca totul se va desfasura in mod rapid, asa ca nu va veti pierde timpul!

Felicitari! Mesajul a fost trimis cu succes!
Ne pare rau, a aparut o eroare. Te rugam sa incerci din nou sau sa folosesti metode alternative de contact.